Lamineerapparaten DIN A1

A-merkkwaliteit en service van toonaangevende fabrikanten.

Hier vindt u professionele lamineerapparaten voor posters en andere afwijkende formaten. Deze apparaten zijn ideaal voor de hoogwaardige bescherming en veredeling van grote en kleine documenten.

A-merkkwaliteit en service van toonaangevende fabrikanten. Hier vindt u professionele lamineerapparaten voor posters en andere afwijkende formaten. Deze apparaten zijn ideaal voor de... meer lezen »
Venster sluiten
Lamineerapparaten DIN A1

A-merkkwaliteit en service van toonaangevende fabrikanten.

Hier vindt u professionele lamineerapparaten voor posters en andere afwijkende formaten. Deze apparaten zijn ideaal voor de hoogwaardige bescherming en veredeling van grote en kleine documenten.

Garantie Badge
Filters sluiten
  •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Lamineerapparaat A1 XLam 650
Formaat tot max.
A1 625 x 900 mm
meer
Het bij de lamineerapparaten vermelde formaat geeft aan wat het maximale formaat van het te lamineren document is. Dit wordt bepaald door de breedte van de invoeropening. Op basis daarvan moet u bepalen welk formaat u nodig heeft.

De meeste apparaten kunnen documenten tot A4-formaat verwerken. Bepaalde apparaten kunnen A3 of zelfs A2-formaat aan. Het is altijd mogelijk om documenten te lamineren die kleiner zijn dan de aangegeven afmeting.
Foliedikte tot max.
175 Micron
meer
Al onze apparaten kunnen lamineerfolie verwerken van minstens 2 x 75 mic. De maximale dikte van de folie die een lamineerapparaat verwerken kan, vindt u hier.

Voor bijvoorbeeld een handleiding is een lamineerhoes met een dikte van 2 x 75 mic ruim voldoende, terwijl voor een menukaart een hogere stevigheid gewenst is en dus eerder een folie met een dikte van 2 x 250 mic zal worden toegepast. Documenten zoals ID-kaarten en toegangspassen worden gemaakt met lamineerfolie van 2 x 125 mic, oftewel 250 in totaal.
Gebruiksklaar na
3-5 minuten
meer
Als u in een school of kinderdagverblijf werkt, is het niet belangrijk hoeveel vellen per uur verwerkt kunnen worden, maar hoe lang het duurt voordat u kunt lamineren. Vooral bij apparaten die vaak, maar niet langdurig achter elkaar worden gebruikt is dit een erg belangrijke waarde. Daarom vermelden wij deze waarde voor elk van onze apparaten direct op de overzichtspagina.
Folies / uur
300 in A4 formaat
meer
De verwerkingssnelheid van lamineerapparaten wordt meestal uitgedrukt in mm per minuut en geeft de snelheid weer waarmee de folie door het apparaat wordt gevoerd. Voordat u een lamineerapparaat aanschaft, moet u inschatten hoe veel en hoe vaak u documenten wilt lamineren. Daaruit volgt uw lamineerbehoefte.

De snelheid die wordt aangegeven voor een lamineerapparaat is altijd gebaseerd op een papier met een gewicht van 80 gr/m2 dat wordt gelamineerd met een lamineerhoes van 2 x 80 mic.

Hoe groter uw lamineerbehoefte, des te interessanter is een hogere verwerkingssnelheid. Waarschijnlijk wilt u niet weten hoeveel mm u per uur kunt lamineren, maar hoeveel pagina’s dat zijn. Daarom geven wij bij de snelheid van al onze apparaten aan hoeveel vellen A4 per uur verwerkt kunnen worden.
995,00 €
940,00 €
 € incl. BTW
836,13 €
789,92 €
 € excl. BTW
Verzending op aanvraag!
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2022 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH