L24

Lamineerapparaat A1 XLam 650

Formaat tot max. A1 625 x 900 mm meer
Het bij de lamineerapparaten vermelde formaat geeft aan wat het maximale formaat van het te lamineren document is. Dit wordt bepaald door de breedte van de invoeropening. Op basis daarvan moet u bepalen welk formaat u nodig heeft.

De meeste apparaten kunnen documenten tot A4-formaat verwerken. Bepaalde apparaten kunnen A3 of zelfs A2-formaat aan. Het is altijd mogelijk om documenten te lamineren die kleiner zijn dan de aangegeven afmeting.
Foliedikte tot max. 175 Micron meer
Al onze apparaten kunnen lamineerfolie verwerken van minstens 2 x 75 mic. De maximale dikte van de folie die een lamineerapparaat verwerken kan, vindt u hier.

Voor bijvoorbeeld een handleiding is een lamineerhoes met een dikte van 2 x 75 mic ruim voldoende, terwijl voor een menukaart een hogere stevigheid gewenst is en dus eerder een folie met een dikte van 2 x 250 mic zal worden toegepast. Documenten zoals ID-kaarten en toegangspassen worden gemaakt met lamineerfolie van 2 x 125 mic, oftewel 250 in totaal.
Gebruiksklaar na 3-5 minuten meer
Als u in een school of kinderdagverblijf werkt, is het niet belangrijk hoeveel vellen per uur verwerkt kunnen worden, maar hoe lang het duurt voordat u kunt lamineren. Vooral bij apparaten die vaak, maar niet langdurig achter elkaar worden gebruikt is dit een erg belangrijke waarde. Daarom vermelden wij deze waarde voor elk van onze apparaten direct op de overzichtspagina.
Folies / uur 300 in A4 formaat meer
De verwerkingssnelheid van lamineerapparaten wordt meestal uitgedrukt in mm per minuut en geeft de snelheid weer waarmee de folie door het apparaat wordt gevoerd. Voordat u een lamineerapparaat aanschaft, moet u inschatten hoe veel en hoe vaak u documenten wilt lamineren. Daaruit volgt uw lamineerbehoefte.

De snelheid die wordt aangegeven voor een lamineerapparaat is altijd gebaseerd op een papier met een gewicht van 80 gr/m2 dat wordt gelamineerd met een lamineerhoes van 2 x 80 mic.

Hoe groter uw lamineerbehoefte, des te interessanter is een hogere verwerkingssnelheid. Waarschijnlijk wilt u niet weten hoeveel mm u per uur kunt lamineren, maar hoeveel pagina’s dat zijn. Daarom geven wij bij de snelheid van al onze apparaten aan hoeveel vellen A4 per uur verwerkt kunnen worden.
€ 995,00 (5,53% bespaard) € 940,00 incl. BTW
€ 836,13 € 789,92 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: 32125
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
Verzending op aanvraag!
XLam 650 - A1 Professioneel Lamineerapparaat – Nieuw in ons assortiment Dit professioneel...meer
Productinformatie "Lamineerapparaat A1 XLam 650"

XLam 650 - A1 Professioneel Lamineerapparaat – Nieuw in ons assortiment

Dit professioneel lamineerapparaat heeft een maximale werkbreedte van DIN A1 en is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die in hoge volumes willen lamineren en die resultaten van de beste kwaliteit verwachten. De bruikbaarheid en afwerking van dit lamineerapparaat is bijzonder hoog en valt meteen op. De flexibel instelbare temperatuur en lamineersnelheid maken de XLam 650 tot een multi-inzetbaar professioneel apparaat

  • Lamineert van creditcard-formaat tot A1
  • Foliedikte: 2 x 37,5 - 175 mic
  • Professionele hitteroltechnologie:
   - 2 van binnenuit verhitte rollen (constante temperatur en druk)
   - 2 aandrukwalsen (bijkomende druk)
  • Opwarmtijd 4 minuten
  • Variabele temperatuurinstelling (80 - 140 graden Celsius)
  • Lamineert tot 300 DIN A4 per uur
  • E-Kontroll-systeem met 10 bit microprocessor
  • Geen beschermfolie nodig
    

 

Specificaties

Maximale foliedikte: 2 x 175 Mic (300 geheel)
Maximale foliebreedte: DIN A1 / 650 mm
Aantal hitterollen: 2
Temperatuurinstelling: variabel
Opwarmtijd: 4 minuten
Snelheid: 300 DIN A4 per uur
Afmetingen: B 850 x T 295 x H 120 mm
Gewicht: 38 kg
Garantie: 2 jaren
Kleur: grijs
Artikel-Nr.: 32125Verdere links naar "Lamineerapparaat A1 XLam 650"
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2022 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH