fellowes

Lamineerapparaat A3 Fellowes Venus 2

Formaat tot max. A3 max. 320 mm meer
Het bij de lamineerapparaten vermelde formaat geeft aan wat het maximale formaat van het te lamineren document is. Dit wordt bepaald door de breedte van de invoeropening. Op basis daarvan moet u bepalen welk formaat u nodig heeft.

De meeste apparaten kunnen documenten tot A4-formaat verwerken. Bepaalde apparaten kunnen A3 of zelfs A2-formaat aan. Het is altijd mogelijk om documenten te lamineren die kleiner zijn dan de aangegeven afmeting.
Foliedikte tot max. 250 Micron meer
Al onze apparaten kunnen lamineerfolie verwerken van minstens 2 x 75 mic. De maximale dikte van de folie die een lamineerapparaat verwerken kan, vindt u hier.

Voor bijvoorbeeld een handleiding is een lamineerhoes met een dikte van 2 x 75 mic ruim voldoende, terwijl voor een menukaart een hogere stevigheid gewenst is en dus eerder een folie met een dikte van 2 x 250 mic zal worden toegepast. Documenten zoals ID-kaarten en toegangspassen worden gemaakt met lamineerfolie van 2 x 125 mic, oftewel 250 in totaal.
Gebruiksklaar na 0,5 minuten meer
Als u in een school of kinderdagverblijf werkt, is het niet belangrijk hoeveel vellen per uur verwerkt kunnen worden, maar hoe lang het duurt voordat u kunt lamineren. Vooral bij apparaten die vaak, maar niet langdurig achter elkaar worden gebruikt is dit een erg belangrijke waarde. Daarom vermelden wij deze waarde voor elk van onze apparaten direct op de overzichtspagina.
Folies / uur 200 in A4 formaat meer
De verwerkingssnelheid van lamineerapparaten wordt meestal uitgedrukt in mm per minuut en geeft de snelheid weer waarmee de folie door het apparaat wordt gevoerd. Voordat u een lamineerapparaat aanschaft, moet u inschatten hoe veel en hoe vaak u documenten wilt lamineren. Daaruit volgt uw lamineerbehoefte.

De snelheid die wordt aangegeven voor een lamineerapparaat is altijd gebaseerd op een papier met een gewicht van 80 gr/m2 dat wordt gelamineerd met een lamineerhoes van 2 x 80 mic.

Hoe groter uw lamineerbehoefte, des te interessanter is een hogere verwerkingssnelheid. Waarschijnlijk wilt u niet weten hoeveel mm u per uur kunt lamineren, maar hoeveel pagina’s dat zijn. Daarom geven wij bij de snelheid van al onze apparaten aan hoeveel vellen A4 per uur verwerkt kunnen worden.
€ 355,00 (11,27% bespaard) € 315,00 incl. BTW
€ 298,32 € 264,71 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: 5734201
(1) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Lamineerapparaat A3 Fellowes Venus 2 met automatische folieherkenning en Anti-Vastloop-functie -...meer
Productinformatie "Lamineerapparaat A3 Fellowes Venus 2"

Lamineerapparaat A3 Fellowes Venus 2 met automatische folieherkenning en Anti-Vastloop-functie - in 30 seconden startklaar!

Zeer snel en krachtig lamineerapparaat met 6 rollen voor hoogwaardige lamineerresultaten. De geïntegreerde sleepmodus wordt na een periode van inactiviteit automatisch geactiveerd, wat energie bespaart! Inclusief startpakket voor 10 documenten

  • Opwarmtijd slechts 30 seconden
  • 6 verwarmde rollen
  • Verwerkingssnelheid 1000 mm/min
  • Automatische folieherkenning ? zelf instellen niet nodig
  • Terugloopfunctie voor corrigeren van verkeerd ingevoerde hoezen
  • HeatGuard technologie reduceert de oppervlaktetemperatuur van het apparaat, zodat het apparaat veilig aan te raken is
  • Sleepmodus wordt na een periode van inactiviteit automatisch geactiveerd en reduceert op die manier het energieverbruik

 

Specificaties

Maximale foliedikte: 2 x 250 Mic (500 geheel)
Maximale foliebreedte: DIN A3 / 320 mm
Aantal hitterollen: 6
Temperatuurinstelling: automatische folieherkenning ? instellen niet nodig
Opwarmtijd: 30 seconden
Snelheid: 1000 mm/min.
Afmetingen: B 54,6 x T 17,2 x H 12,1 cm
Gewicht: 6,5 kg
Garantie: 2 jaren
Kleur: zilver/zwart
Artikel-Nr.: 5734201Verdere links naar "Lamineerapparaat A3 Fellowes Venus 2"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Voller SternVoller SternVoller SternVoller SternLeerer Stern
4 / 5 Sterren (1 beoordelingen)1 van 1 klanten (100%) hebben dit product positief beoordeeld.
26.07.15
nice quality
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2023 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH