L24

Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, mat / glanzend

Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, mat / glanzend
Afmeting A4 216 x 303 mm meer
Dit getal geeft de afmeting van de lamineerhoes aan in mm. Idealiter gebruikt u een lamineerhoes die iets groter is dan het te lamineren document. Alleen op die manier verzekert u zich ervan dat het te lamineren document perfect wordt beschermd tegen water, stof en andere invloeden van buitenaf. Onze lamineerfolies hebben afgeronde hoeken.
Foliesterkte 125 Micron meer
Lamineerfolies van deze sterkte voldoen voor een reguliere afdichting van het te lamineren document. Wegens de dikte van de folie kan deze folie eenvoudig worden gevouwen, bijvoorbeeld voor het maken van menukaarten of tafelstandaards. Ook passen deze folies zich makkelijk aan rond of niet vlakke ondergronden aan.
Oppervlak Mat glanzend meer
Matte of gesatineerde lamineerhoezen zijn erg handig, omdat u ze zonder problemen kunt beschrijven. Potlood kunt u eenvoudig weer uitgummen, net zoals op papier. Behalve de mogelijkheid om te beschrijven, hebben matte folies het voordeel dat u geen last heeft van hinderlijke lichtreflecties en het gelamineerde document een stijlvolle uitstraling krijgt.
Verpakkingseenheid 100 folies per pak meer
Het aantal lamineerhoezen per verpakking. De meest voorkomende verpakkingseenheid in ons assortiment is ‘100’, omdat deze u de beste prijs- kwaliteitverhouding biedt.
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 4 € 19,90 *
vanaf 5 € 17,75 *
vanaf 10 € 16,90 *
vanaf 20 € 15,20 *

excl. verzendkosten

Productnr.: 8100421125-mg
(9) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Lamineerhoezen mat/glanzend Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de...meer
Productinformatie "Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, mat / glanzend"

Lamineerhoezen mat/glanzend

Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten, foto´s, kleurenprints, gebruiksaanwijzingen, menukaarten enzovoort.

Met iedere afzonderlijke lamineerfolie is een schoon resultaat gegarandeerd. Deze lamineerhoezen hebben zowel een matte als een hoogglans zijde.

Matte of gesatineerde lamineerhoezen zijn erg handig, omdat u ze zonder problemen kunt beschrijven. Potlood kunt u eenvoudig weer uitgummen, net zoals op papier.
Behalve de mogelijkheid om te beschrijven, hebben matte folies het voordeel dat u geen last heeft van hinderlijke lichtreflecties en dat het gelamineerde document een stijlvolle uitstraling krijgt.

Aan de glanzende zijde is door de toepassing van polypropyleen in plaats van pvc de kleur van de folie vrijwel glashelder. Dit zorgt voor krachtige kleuren van uw gelamineerde documenten, foto´s en presentaties.

  • Afmeting DIN A4 (216 x 303 mm)
  • Foliedikte: 2 x 125 mic
  • Een zijde mat / gesatineerd, een zijde hoogglans
  • Met afgeronde hoeken
  • 100% waterdicht, zeer scheurvast en stevig

 


Siegel

Geld-terug-garantie - 365 dagen Retourrecht!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat u op uw aangeschafte producten een 365 dagen retourrecht heeft.*Meer lezen


Kwaliteitsgarantie - maar dan in drievoud!

Onze folies zijn gebaseerd op drie en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - op twee lagen. Uw voordeel: de derde laag.
Deze PET-laag biedt een optimale hechting tussen lijm en folie en zorgt zo dat minder lucht wordt ingesloten en voor minder luchtbellen - uw garantie voor een perfect resultaat!

Wij gebruiken voor onze hoezen maar liefst 60% A-kwaliteit polyester en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - B- of C-kwaliteit. Uw voordeel: streeploze lamineerresultaten die zeer gelijkmatig van oppervlak zijn.

Topkwaliteit is onze prioriteit - daarom doorlopen onze producten 21 kwaliteitstesten, waarmee ze aanzienlijk strenger worden beoordeeld dan volgens ISO-9001 is vereist. Uw voordeel:
gegarandeerd een stabiele productkwaliteit.

Veiligheidsgarantie - uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij gebruiken uitsluitend materialen en grondstoffen die onschadelijk voor de gezondheid zijn. Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of ftalaten en voldoen op die manier aan de strikte REACH-verordening (EG) 1907/2006.

Compatabiliteitsgarantie -voor ieder apparaat een folie - een folie voor elk apparaat!

Met onze lamineerhoezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Met of zonder transporthoes, onze lamineerhoezen kunnen met alle in de handel verkrijgbare lamineerapparaten verwerkt worden.

*Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.Verdere links naar "Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, mat / glanzend"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Voller SternVoller SternVoller SternVoller SternVoller Stern
4.9 / 5 Sterren (9 beoordelingen)9 van 9 klanten (100%) hebben dit product positief beoordeeld.
04.12.14
Goed, dank je wel
29.09.13
school-
26.07.13
Schone folies goed verpakt. Zeer duidelijk zicht op het document.
21.05.13
Folies zijn van topkwaliteit
14.03.13
Geweldig idee, de combi mat / glanzend
22.02.13
Gebruik bij het lamineren van posters
24.01.13
superfolies, goede peis
18.01.13
Privgbruik, eenvoudige bediening,
23.12.12
geweldig product. weinig providers
500 hoezen voor
een voordelige preijs
19€ besparen 15,27€ incl. BTW naar de artikel
1000 hoezen voor
een voordelige preijs
47€ besparen 14,32€ incl. BTW naar de artikel
2000 hoezen voor
een voordelige preijs
114€ besparen 13,36€ incl. BTW naar de artikel
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2023 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH