Betaling

Betalingsmogelijkheden

 

100% voor uw veiligheid - bestellen en betalen met SSL-versleuteling
iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal wordt ondersteund voor een groot aantal Nederlandse banken. Kijk voor meer informatie op www.ideal.nl.

iDEAL

 

Kopen op rekening

U kunt namens uw instelling op rekening kopen. Personen en bedrijven met een goede betaalhistorie bij lamineerhoezen24.nl, en/of tevens voldoen aan een kredietwaardigheidstoets, kunnen eveneens een kredietlimiet krijgen en op rekening kopen. De beoordeling hiervan ligt bij Lamineerhoezen24.nl en haar financiële partners. De betaaltermijn is 7 dagen.

VOORWAARDEN VOOR KOPEN OP REKENING

Lamineerhoezen24.nl verleent krediet aan rechtspersonen (bedrijven en instellingen) en Consumenten. Op rekening kopen is mogelijk voor al die bedrijven, instellingen en consumenten die door onze kredietverzekeraar voldoende kredietwaardig worden geacht. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, door storting of overmaking van het factuurbedrag op een door Lamineerhoezen24.nl aangewezen bankrekening. De op de bankafschriften van Lamineerhoezen24.nl vermelde valutadatum zal als dag van betaling worden aangemerkt. Indien de overeengekomen betalingstermijn tweemaal niet wordt nagekomen, dan wordt de overeenkomst onmiddellijk en onherroepelijk ontbonden. Men kan dan vervolgens kiezen voor een automatische betalingsopdracht of IDEAL. Alle leveringen en betalingen vinden uitsluitend en alleen plaats volgens de "Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden" van Lamineerhoezen24.nl, tenzij anders, schriftelijk overeengekomen.


kopen op rekening

 

Kreditkarte

Wij accepteren creditcards van Visa en MasterCard. Het bestelbedrag wordt pas van uw creditcard afgeboekt, wanner de producten ons magazijn daadwerkelijk verlaten. Tot aan de afboeking wordt het bedrag op uw creditcardrekening slechts gereserveerd. Om uw gegevens te beschermen worden deze versleuteld via een SSL-server verzonden, zodat ze zijn afgeschermd voor derden.

Kreditkarte

 

PayPal

PayPal is een online betaaldienst waarmee u eenvoudig, snel en veilig kunt betalen. PayPal geniet groot vertrouwen onder zowel kopers als verkopers. Steeds meer online kopers al een PayPal-rekening en wereldwijd zijn er meer dan 175 miljoen rekeningen in 190 landen.

Uw bank- of creditcardgegevens worden alleen opgeslagen door PayPal. Daarom worden ze niet opnieuw verzonden over het internet op het moment dat u online winkelt. Dit zorgt voor extra veiligheid van PayPal-betalingen. Voor u als koper zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de PayPal-service.

U kunt met PayPal op de volgende manieren betalen:

  • Via uw creditcard
  • Door een overschrijving per bank

Meer informatie vindt u op www.paypal.nl.


PayPal

 

Vooruitbetaling

Makkelijk en gratis. Met een overschrijving op papier of via internetbankieren geeft u uw bank de opdracht het verschuldigde bedrag van uw rekening over te maken op de onze.

Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail, met daarin alle informatie die u nodig heeft om de vooruitbetaling te doen. Vermeld bij uw betaling a.u.b. altijd het bestelnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verlaat uw bestelling ons magazijn.

Gebruik voor uw betaling a.u.b. onderstaande bankgegevens:

Rabobank

IBAN: NL59 RABO0107619911
BIC: RABONL2U

Vergeet ook niet het bestelnummer door te geven, zodat wij uw bestelling zo snel mogelijk kunnen verwerken.


Vorauskasse

 

Tijdstip van betaling

Bij betaling per creditcard, PayPal, of iDeal vindt de afboeking van uw creditcard of bankrekening direct plaats na afronding van het bestelproces. Wij verzenden uw bestelling na ontvangst van de betaling, of geven in het geval van een volumineuze bestelling de vervoersdienst opdracht de goederen te verzenden.

Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH