Over ons

Lamineerhoezen 24. Achter dit jonge bedrijf staat een team met meer dan 25 jaar ervaring. Sinds 2010 exploiteren we www.lamineerhoezen24.nl en we groeten steeds verder. Wij hebben inmiddels meer dan 30.000 vaste klanten en iedere dag worden dat er meer, in Nederland en in vele andere Europese landen. Kunnen we u binnenkort ook tot onze vaste klantenkring rekenen? Kijk gerust eens rond en oordeel zelf.

Klantgerichte service en een perfect afgestemde logistiek zorgen voor een snelle levering en een soepele afhandeling. Meer dan 99% van alle bestellingen worden vanuit ons magazijn ‘in-time complete’ geleverd - dat wil zeggen op tijd en compleet, dus niet in afzonderlijke deelleveringen. Wij bieden onze klanten duidelijkheid en de mogelijkheid om te vergelijken - en niet alleen in de producten die we aanbieden.

Het onafhankelijke beoordelingssysteem eKomi meet onze kwaliteit. Want goede service en produkte zijn belangrijk voor ons en dat is waarom we de feedback van onze klanten zeer goed volgen. Elke opmerking - vooral de negatieve - dient als permanent zelfonderzoek. Alleen zo kunnen we zwakke punten verbeteren en onze processen optimaliseren.

Wij nemen uw mening zeer serieus en we waarderen uw beoordelingen, suggesties en kritiek - en natuurlijk ook altijd uw complimenten ;-)

 

Lamineerhoezen24.nl - uw online lamineerspecialist

Wij bieden u deskundig online advies! Wij zijn een team van deskundigen - elk een specialist in zijn eigen vakgebied. Want wij zijn ervan overtuigd dat klanten daar winkelen waar ze antwoord krijgen op hun vragen en waar de mensen achter de producten staan. Wanneer dit advies er uiteindelijk toe leidt dat u het juiste product kunt kopen, hebben wij onze missie volbracht.

 

Wat ons drijft

Wij maken producten begrijpelijk en vergelijkbaar. Met verhelderende omschrijvingen, duidelijke kenmerken en logische vergelijkingen zorgen wij ervoor dat u de optimale beslissing kunt nemen. Bij ons vindt u bijvoorbeeld geen apparaten ´met een snelheid van 2000 mm per minuut´, maar we laten zien dat u met dit product 40 vellen per uur kunt verwerken. Zo kunt u sneller kiezen, maar nog belangrijker is dat u uiteindelijk weet dat u het juiste product hebt gekozen.


Onze service

Onze klantenservice is ECHT! U praat met ons - uw team van Lamineerhoezen24.nl Wij zijn weliswaar (nog) niet perfect, maar als zich onverhoopt problemen voordoen met uw aankoop is het onze houding die ons onderscheidt van anderen. We gaan niet op zoek naar iemand om de schuld in de schoenen te schuiven, maar wij willen uw problemen zonder gezeur oplossen.

Bij ons heeft u altijd gelijk. Ons streven: naar u luisteren en elke dag een beetje beter worden.

 

Waarom we (bijna) elke ochtend met een goed humeur opstaan

Onze kernwaarden beschrijven wie en wat we zijn, of liever gezegd: wat we willen zijn! Elke dag beter worden - daar werken we aan, samen met onze klanten. Onze ambitie: onze klanten niet alleen tevreden, maar echt gelukkig maken. Dat is ons doel, elke dag weer.

Eenvoudig inspireren: Twee woorden die op het eerste oog niet echt bij elkaar passen, maar toch logisch zijn. Inspireren moet eenvoudig zijn, het moet onze motivatie zijn en onze instelling ondersteunen. Geen ´business as usual´ met een paar drukken op de knop. Wij willen dat u gewoonweg goed kunt inkopen, en we doen er alles aan om u eenvoudig te inspireren. Beloofd!

Eigenwijs: Wij bij Lamineerhoezen24.nl hebben idealen. Wij doen die dingen waarvan wij overtuigd zijn dat ze de juiste zijn. Het gaat niet om goed of fout, maar over passie. We hebben een mening, wij geloven in wat we doen en in de kwaliteit en het succes van onze producten.

Flexibel: Onze branche wordt gedreven door veranderingen. Soms veranderen we iets omdat we dat zelf willen, soms omdat we aan bepaalde eisen moeten voldoen. Daarbij groeien we snel en deze groei vraagt om flexibiliteit. Niet alleen van ons, maar ook van onze leveranciers en onze partners. Want groei is onmogelijk zonder verandering. Daarom richten we ons op een hoge mate van flexibiliteit op alle gebieden.

Gewoon doen: Iets gewoon doen is wat ons betreft het belangrijkste principe. Nieuwe wegen kun je alleen bewandelen als je de gebaande paden verlaat. En om ideeën op haalbaarheid en succes te testen, moet je ze in praktijk brengen. Wij geloven niet in loze woorden die de voor - en nadelen beschrijven. Er is maar één manier om erachter te komen of een idee werkt - en dat is gewoon doen. Deze instelling biedt ons de mogelijkheid steeds weer een nieuwe uitdaging te vinden en onszelf keer op keer te verbeteren.

Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH