Onze folies

Siegel

Geld-terug-garantie - 365 dagen Retourrecht!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat u op uw aangeschafte producten een 365 dagen retourrecht heeft. Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.*




Kwaliteitsgarantie - maar dan in drievoud!

Siegel Onze folies zijn gebaseerd op drie en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - op twee lagen. Uw voordeel: de derde laag. Deze PET-laag biedt een optimale hechting tussen lijm en folie en zorgt zo dat minder lucht wordt ingesloten en voor minder luchtbellen - uw garantie voor een perfect resultaat!

Wij gebruiken voor onze hoezen maar liefst 60% A-kwaliteit polyester en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - B- of C-kwaliteit. Uw voordeel: streeploze lamineerresultaten die zeer gelijkmatig van oppervlak zijn.

Topkwaliteit is onze prioriteit - daarom doorlopen onze producten 21 kwaliteitstesten, waarmee ze aanzienlijk strenger worden beoordeeld dan volgens ISO-9001 is vereist. Uw voordeel: gegarandeerd een stabiele productkwaliteit.


Veiligheidsgarantie - uw gezondheid is belangrijk voor ons

SiegelWij gebruiken uitsluitend materialen en grondstoffen die onschadelijk voor de gezondheid zijn. Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of ftalaten en voldoen op die manier aan de strikte REACH-verordening (EG) 1907/2006.


Compatabiliteitsgarantie - voor ieder apparaat een folie - een folie voor elk apparaat!

Siegel

Met onze lamineerhoezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Met of zonder transporthoes, onze lamineerhoezen kunnen met alle in de handel verkrijgbare lamineerapparaten verwerkt worden.

*Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.



Kwaliteitskenmerken:


Innovatieve fotolijm
 

Onze lamineerhoezen zijn voorzien van een innovatieve fotolijm die een uitstekende hechting van foto’s, inkjet- en laserprints mogelijk maakt.


Compatibiliteitsgarantie

Wij garanderen u dat onze lamineerhoezen zonder problemen toegepast kunnen worden met alle lamineerapparaten die op de Europese markt verkrijgbaar zijn. Zodoende zijn er geen problemen met de compatibiliteit, of u ze nu met of zonder transporthoes gebruikt. Onze lamineerhoezen staan voor de hoogste kwaliteit en het beste resultaat!


Hoogglanzend lamineren

Door het hoge aandeel co-polymeren bereiken onze folies een hoogstaand, kristalhelder resultaat.


Veiligheid

Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of weekmakers (ftalaten) en voldoen daarmee aan de Europese Verordening (EG) 1907/2006. Deze zogenoemde REACH-verordening vereist dat alleen stoffen verwerkt mogen worden die niet schadelijk zijn voor de gezondheid.


Archivering

Onze zuurvrije lamineerfolies zijn speciaal ontwikkeld voor de langdurige opslag van documenten. De documenten worden zonder luchtbellen in de kunststof ingesloten en worden langdurig beschermd tegen vocht.


Kwaliteitsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat wij u een onvoorwaardelijke 365 dagen garantie bieden. We nemen zelfs aangebroken verpakkingen terug, voor zover u niet meer dan 3 procent van de inhoud van de verpakking verbruikt hebt.

   
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH