fellowes

Lamineerapparaat A4 Fellowes Calibre

Formaat tot max. A4 max. 240 mm meer
Het bij de lamineerapparaten vermelde formaat geeft aan wat het maximale formaat van het te lamineren document is. Dit wordt bepaald door de breedte van de invoeropening. Op basis daarvan moet u bepalen welk formaat u nodig heeft.

De meeste apparaten kunnen documenten tot A4-formaat verwerken. Bepaalde apparaten kunnen A3 of zelfs A2-formaat aan. Het is altijd mogelijk om documenten te lamineren die kleiner zijn dan de aangegeven afmeting.
Foliedikte tot max. 125 Micron meer
Al onze apparaten kunnen lamineerfolie verwerken van minstens 2 x 75 mic. De maximale dikte van de folie die een lamineerapparaat verwerken kan, vindt u hier.

Voor bijvoorbeeld een handleiding is een lamineerhoes met een dikte van 2 x 75 mic ruim voldoende, terwijl voor een menukaart een hogere stevigheid gewenst is en dus eerder een folie met een dikte van 2 x 250 mic zal worden toegepast. Documenten zoals ID-kaarten en toegangspassen worden gemaakt met lamineerfolie van 2 x 125 mic, oftewel 250 in totaal.
Gebruiksklaar na 1 minuten meer
Als u in een school of kinderdagverblijf werkt, is het niet belangrijk hoeveel vellen per uur verwerkt kunnen worden, maar hoe lang het duurt voordat u kunt lamineren. Vooral bij apparaten die vaak, maar niet langdurig achter elkaar worden gebruikt is dit een erg belangrijke waarde. Daarom vermelden wij deze waarde voor elk van onze apparaten direct op de overzichtspagina.
Folies / uur 95 in A4 formaat meer
De verwerkingssnelheid van lamineerapparaten wordt meestal uitgedrukt in mm per minuut en geeft de snelheid weer waarmee de folie door het apparaat wordt gevoerd. Voordat u een lamineerapparaat aanschaft, moet u inschatten hoe veel en hoe vaak u documenten wilt lamineren. Daaruit volgt uw lamineerbehoefte.

De snelheid die wordt aangegeven voor een lamineerapparaat is altijd gebaseerd op een papier met een gewicht van 80 gr/m2 dat wordt gelamineerd met een lamineerhoes van 2 x 80 mic.

Hoe groter uw lamineerbehoefte, des te interessanter is een hogere verwerkingssnelheid. Waarschijnlijk wilt u niet weten hoeveel mm u per uur kunt lamineren, maar hoeveel pagina’s dat zijn. Daarom geven wij bij de snelheid van al onze apparaten aan hoeveel vellen A4 per uur verwerkt kunnen worden.
€ 120,00 incl. BTW
€ 100,84 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: 5740701
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Lamineerapparaat A4 Fellowes Calibre   Gebruiksvriendelijke lamineermachine voor...meer
Productinformatie "Lamineerapparaat A4 Fellowes Calibre"

Lamineerapparaat A4 Fellowes Calibre

 

  • Gebruiksvriendelijke lamineermachine voor matig gebruik thuis en op een thuiskantoor
  • Lamineert documenten en foto's in lamineerhoezen van 80-125 micron
  • Opwarmtijd slechts 1 minuut
  • Release functie voor het verwijderen en herstellen van fout ingevoerde documenten
  • Schakelt automatisch uit na 30 minuten inactiviteit om het energieverbruik te beperken
  • Inclusief starterskit voor het lamineren van 10 documenten

 

Specificaties

Maximale foliedikte: 2 x 125 Mic 
Maximale foliebreedte: DIN A4 / 240 mm
Aantal hitterollen: 2
Opwarmtijd: 1 minuten
Snelheid: 500 mm/min.
Afmetingen: B 44,9 x T 14,5 x H 11,0 cm
Gewicht: 2,1 kg
Garantie: 2 jaren
Kleur: zilver/zwart
Artikel-Nr.: 5740701

 

Verdere links naar "Lamineerapparaat A4 Fellowes Calibre"
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH