L24

archiveerbare Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, glanzend

archiveerbare Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, glanzend
Afmeting A4 228 x 303 mm meer
Dit getal geeft de afmeting van de lamineerhoes aan in mm. Idealiter gebruikt u een lamineerhoes die iets groter is dan het te lamineren document. Alleen op die manier verzekert u zich ervan dat het te lamineren document perfect wordt beschermd tegen water, stof en andere invloeden van buitenaf. Onze lamineerfolies hebben afgeronde hoeken.
Foliesterkte 125 Micron meer
Lamineerfolies van deze sterkte voldoen voor een reguliere afdichting van het te lamineren document. Wegens de dikte van de folie kan deze folie eenvoudig worden gevouwen, bijvoorbeeld voor het maken van menukaarten of tafelstandaards. Ook passen deze folies zich makkelijk aan rond of niet vlakke ondergronden aan.
Oppervlak Glanz glanzend meer
Hoogglans lamineerhoezen voor heldere kleuren Door de toepassing van polypropyleen in plaats van pvc is de kleur van de folie vrijwel glashelder. Dit zorgt voor krachtige kleuren van uw gelamineerde documenten, foto’s en presentaties.
Verpakkingseenheid 100 folies per pak meer
Het aantal lamineerhoezen per verpakking. De meest voorkomende verpakkingseenheid in ons assortiment is ‘100’, omdat deze u de beste prijs- kwaliteitverhouding biedt.
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 4 € 22,90 *
vanaf 5 € 19,40 *
vanaf 10 € 18,30 *
vanaf 20 € 17,15 *

excl. verzendkosten

Productnr.: 8191140201
(9) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Lamineehoezen archiveerbar Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de...meer
Productinformatie "archiveerbare Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, glanzend"

Lamineehoezen archiveerbar

Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten, foto´s, kleurenprints, gebruiksaanwijzingen, menukaarten enzovoort.

Met iedere afzonderlijke lamineerfolie zijn heldere kleuren en een schoon resultaat gegarandeerd. Door de toepassing van polypropyleen in plaats van pvc is de kleur van de folie vrijwel glashelder. Dit zorgt voor krachtige kleuren van uw gelamineerde documenten, foto´s en presentaties.

Ideaal voor documenten die opgeborgen en gearchiveerd moeten worden. Archiveerbare lamineerhoezen zijn aan de zijkant voorzien van gaten in een standaardafmeting, voor de archivering in een ordner of ringband.

Met archiveerbare lamineerhoezen maakt u eenvoudig hoogwaardige receptenboeken, handboeken, prijslijsten en menukaarten en dergelijke.

Gebruikt u onze speciale lamineerhoezen met gatloze archiefrand wanneer u deze zelf van gaten wilt voorzien, bijvoorbeeld voor het gebruik van metalen draad- of kunststof bindringen.

  • Afmeting DIN A4 (216 x 303 mm)
  • Foliedikte: 2 x 125 mic
  • Hoogglanzend oppervlak voor heldere kleuren
  • Met afgeronde hoeken
  • Met archiefrand
  • 100% waterdicht, zeer scheurvast en stevig

 


Siegel

Geld-terug-garantie - 365 dagen Retourrecht!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat u op uw aangeschafte producten een 365 dagen retourrecht heeft.*Meer lezen


Kwaliteitsgarantie - maar dan in drievoud!

Onze folies zijn gebaseerd op drie en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - op twee lagen. Uw voordeel: de derde laag.
Deze PET-laag biedt een optimale hechting tussen lijm en folie en zorgt zo dat minder lucht wordt ingesloten en voor minder luchtbellen - uw garantie voor een perfect resultaat!

Wij gebruiken voor onze hoezen maar liefst 60% A-kwaliteit polyester en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - B- of C-kwaliteit. Uw voordeel: streeploze lamineerresultaten die zeer gelijkmatig van oppervlak zijn.

Topkwaliteit is onze prioriteit - daarom doorlopen onze producten 21 kwaliteitstesten, waarmee ze aanzienlijk strenger worden beoordeeld dan volgens ISO-9001 is vereist. Uw voordeel:
gegarandeerd een stabiele productkwaliteit.

Veiligheidsgarantie - uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij gebruiken uitsluitend materialen en grondstoffen die onschadelijk voor de gezondheid zijn. Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of ftalaten en voldoen op die manier aan de strikte REACH-verordening (EG) 1907/2006.

Compatabiliteitsgarantie -voor ieder apparaat een folie - een folie voor elk apparaat!

Met onze lamineerhoezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Met of zonder transporthoes, onze lamineerhoezen kunnen met alle in de handel verkrijgbare lamineerapparaten verwerkt worden.

*Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.Verdere links naar "archiveerbare Lamineerhoezen A4, 2 x 125 Mic, glanzend"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Voller SternVoller SternVoller SternVoller SternVoller Stern
4.9 / 5 Sterren (9 beoordelingen)9 van 9 klanten (100%) hebben dit product positief beoordeeld.
27.02.12
Heel snel verzonden.
Graag weer
18.01.12
Sterk aanbevolen en geweldige kwaliteit
17.10.11
altijd weer
14.09.11
geweldig voor archivering
14.08.11
Met archiefrand
22.07.11
Praktische folies die kunnen worden gearchiveerd.
19.05.11
De folies zijn goed te lamineren
12.05.11
alles okay - greets from Germany
09.05.11
alles is in orde
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH