L24

Megapakket 2000 laminnerhoezen - A3, 2 x 125 Mic, glanzend

laminnerrhoezen_A3_2x125_mic_glanzend
Afmeting A3 303 x 426 mm meer
Dit getal geeft de afmeting van de lamineerhoes aan in mm. Idealiter gebruikt u een lamineerhoes die iets groter is dan het te lamineren document. Alleen op die manier verzekert u zich ervan dat het te lamineren document perfect wordt beschermd tegen water, stof en andere invloeden van buitenaf. Onze lamineerfolies hebben afgeronde hoeken.
Foliesterkte 125 Micron meer
Lamineerfolies van deze sterkte voldoen voor een reguliere afdichting van het te lamineren document. Wegens de dikte van de folie kan deze folie eenvoudig worden gevouwen, bijvoorbeeld voor het maken van menukaarten of tafelstandaards. Ook passen deze folies zich makkelijk aan rond of niet vlakke ondergronden aan.
Oppervlak Glanz glanzend meer
Hoogglans lamineerhoezen voor heldere kleuren Door de toepassing van polypropyleen in plaats van pvc is de kleur van de folie vrijwel glashelder. Dit zorgt voor krachtige kleuren van uw gelamineerde documenten, foto’s en presentaties.
Verpakkingseenheid 2000 folies per pak meer
Het aantal lamineerhoezen per verpakking. De meest voorkomende verpakkingseenheid in ons assortiment is ‘100’, omdat deze u de beste prijs- kwaliteitverhouding biedt.

BESPAAR GELD MET ONZE STAFFELPRIJZEN!
€ 498,00 (25,7% bespaard) € 370,00 incl. BTW
€ 418,49 € 310,92 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: B-8190340001-01
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Lamineerhoezen glanzend Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming...meer
Productinformatie "Megapakket 2000 laminnerhoezen - A3, 2 x 125 Mic, glanzend"

Lamineerhoezen glanzend

Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten, foto´s, kleurenprints, gebruiksaanwijzingen, menukaarten enzovoort.

Met iedere afzonderlijke lamineerfolie zijn heldere kleuren en een schoon resultaat gegarandeerd. Door de toepassing van polypropyleen in plaats van pvc is de kleur van de folie vrijwel glashelder. Dit zorgt voor krachtige kleuren van uw gelamineerde documenten, foto?s en presentaties.

Het ‘Lamineerhoezen24 Megapakket’ bestaat uit:

  • 2000 lamineerhoezen
  • Afmeting A3 (303 x 3426 mm)
  • Foliedikte: 2 x 125 mic
  • Hoogglanzend oppervlak voor heldere kleuren
  • Met afgeronde hoeken
  • 100% waterdicht, zeer scheurvast en stevig
  • Met laagste-prijsgarantie!

 


Geld-terug-garantie - 365 dagen Retourrecht!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat u op uw aangeschafte producten een 365 dagen retourrecht heeft.*Meer lezen


Kwaliteitsgarantie - maar dan in drievoud!

Onze lamineerhoezen zijn gebaseerd op drie en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - op twee lagen. Uw voordeel: de derde laag.
Deze PET-laag biedt een optimale hechting tussen lijm en folie en zorgt zo dat minder lucht wordt ingesloten en voor minder luchtbellen - uw garantie voor een perfect resultaat!

Wij gebruiken voor onze hoezen maar liefst 60% A-kwaliteit polyester en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - B- of C-kwaliteit. Uw voordeel: streeploze lamineerresultaten die zeer gelijkmatig van oppervlak zijn.

Topkwaliteit is onze prioriteit - daarom doorlopen onze producten en lamineerhoezen 21 kwaliteitstesten, waarmee ze aanzienlijk strenger worden beoordeeld dan volgens ISO-9001 is vereist. Uw voordeel:
gegarandeerd een stabiele productkwaliteit.

Veiligheidsgarantie - uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij gebruiken uitsluitend materialen en grondstoffen die onschadelijk voor de gezondheid zijn. Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of ftalaten en voldoen op die manier aan de strikte REACH-verordening (EG) 1907/2006.

Compatabiliteitsgarantie -voor ieder apparaat een folie - een folie voor elk apparaat!

Met onze lamineerhoezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Met of zonder transporthoes, onze lamineerhoezen kunnen met alle in de handel verkrijgbare lamineerapparaten verwerkt worden.

*Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.Verdere links naar "Megapakket 2000 laminnerhoezen - A3, 2 x 125 Mic, glanzend"
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2023 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH