Leitz

Lamineerapparaat Leitz iLam Home Office A4 (blauw)

Formaat tot max. A4 max. 230 mm meer
Het bij de lamineerapparaten vermelde formaat geeft aan wat het maximale formaat van het te lamineren document is. Dit wordt bepaald door de breedte van de invoeropening. Op basis daarvan moet u bepalen welk formaat u nodig heeft.

De meeste apparaten kunnen documenten tot A4-formaat verwerken. Bepaalde apparaten kunnen A3 of zelfs A2-formaat aan. Het is altijd mogelijk om documenten te lamineren die kleiner zijn dan de aangegeven afmeting.
Foliedikte tot max. 125 Micron meer
Al onze apparaten kunnen lamineerfolie verwerken van minstens 2 x 75 mic. De maximale dikte van de folie die een lamineerapparaat verwerken kan, vindt u hier.

Voor bijvoorbeeld een handleiding is een lamineerhoes met een dikte van 2 x 75 mic ruim voldoende, terwijl voor een menukaart een hogere stevigheid gewenst is en dus eerder een folie met een dikte van 2 x 250 mic zal worden toegepast. Documenten zoals ID-kaarten en toegangspassen worden gemaakt met lamineerfolie van 2 x 125 mic, oftewel 250 in totaal.
Gebruiksklaar na 3 minuten meer
Als u in een school of kinderdagverblijf werkt, is het niet belangrijk hoeveel vellen per uur verwerkt kunnen worden, maar hoe lang het duurt voordat u kunt lamineren. Vooral bij apparaten die vaak, maar niet langdurig achter elkaar worden gebruikt is dit een erg belangrijke waarde. Daarom vermelden wij deze waarde voor elk van onze apparaten direct op de overzichtspagina.
Folies / uur 60 in A4 formaat meer
De verwerkingssnelheid van lamineerapparaten wordt meestal uitgedrukt in mm per minuut en geeft de snelheid weer waarmee de folie door het apparaat wordt gevoerd. Voordat u een lamineerapparaat aanschaft, moet u inschatten hoe veel en hoe vaak u documenten wilt lamineren. Daaruit volgt uw lamineerbehoefte.

De snelheid die wordt aangegeven voor een lamineerapparaat is altijd gebaseerd op een papier met een gewicht van 80 gr/m2 dat wordt gelamineerd met een lamineerhoes van 2 x 80 mic.

Hoe groter uw lamineerbehoefte, des te interessanter is een hogere verwerkingssnelheid. Waarschijnlijk wilt u niet weten hoeveel mm u per uur kunt lamineren, maar hoeveel pagina’s dat zijn. Daarom geven wij bij de snelheid van al onze apparaten aan hoeveel vellen A4 per uur verwerkt kunnen worden.
€ 72,00 (2,92% bespaard) € 69,90 incl. BTW
€ 60,50 € 57,98 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: 73680036blauw
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
De iLAM home office A4 Stijlvolle A4 lamineermachine in compact design beschikbaar in...meer
Productinformatie "Lamineerapparaat Leitz iLam Home Office A4 (blauw)"

De iLAM home office A4

Stijlvolle A4 lamineermachine in compact design beschikbaar in WOW-kleuren. Opwarmtijd slechts 3 minuten. Geschikt voor 80 tot 125 micron.

    • Instellen niet nodig - inschakelen en beginnen!
    • Probleemloos lamineren met uitstekende resultaten, geen ingewikkelde instellingen
    • Na een opwarmtijd van ongeveer 3 minuten lamineert het apparaat een A4-document in 60 seconden
    • 2 uitwendig verwarmde rollen
    • LED lampje gaat aan en er klinkt een hoorbaar signaal als het lamineren klaar is

Specificaties

Maximale foliedikte: 2 x 125 Mic (250 geheel)
Maximale foliebreedte: DIN A4
Aantal hitterollen: 2
Temperatuurinstelling: max. 122°C
Opwarmtijd: 3 min
Snelheid: 310 mm/min.
Afmetingen: B 37,0 x D 12,8 x H 7,6 cm
Gewicht: 1,2 kg
Garantie: 2 jaren
Kleur: blauw
Artikel-Nr.:73680036
?  



Verdere links naar "Lamineerapparaat Leitz iLam Home Office A4 (blauw)"
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH