L24

Lamineerhoezen A4, 2 x 80 Mic, mat

Lamineerhoezen A4, 2 x 80 Mic, mat
Afmeting A4 216 x 303 mm meer
Dit getal geeft de afmeting van de lamineerhoes aan in mm. Idealiter gebruikt u een lamineerhoes die iets groter is dan het te lamineren document. Alleen op die manier verzekert u zich ervan dat het te lamineren document perfect wordt beschermd tegen water, stof en andere invloeden van buitenaf. Onze lamineerfolies hebben afgeronde hoeken.
Foliesterkte 80 Micron meer
Lamineerfolies van deze sterkte voldoen voor een reguliere afdichting van het te lamineren document. Wegens de dikte van de folie kan deze folie eenvoudig worden gevouwen, bijvoorbeeld voor het maken van menukaarten of tafelstandaards. Ook passen deze folies zich makkelijk aan rond of niet vlakke ondergronden aan.
Oppervlak Mat satijn meer
Matte of gesatineerde lamineerhoezen zijn erg handig, omdat u ze zonder problemen kunt beschrijven. Potlood kunt u eenvoudig weer uitgummen, net zoals op papier. Behalve de mogelijkheid om te beschrijven, hebben matte folies het voordeel dat u geen last heeft van hinderlijke lichtreflecties en het gelamineerde document een stijlvolle uitstraling krijgt.
Verpakkingseenheid 100 folies per pak meer
Het aantal lamineerhoezen per verpakking. De meest voorkomende verpakkingseenheid in ons assortiment is ‘100’, omdat deze u de beste prijs- kwaliteitverhouding biedt.
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 4 € 20,85 *
vanaf 5 € 17,10 *
vanaf 10 € 16,00 *
vanaf 20 € 14,95 *

excl. verzendkosten

Productnr.: 8100421000
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten,...meer
Productinformatie "Lamineerhoezen A4, 2 x 80 Mic, mat"

Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten, foto?s, kleurenprints, gebruiksaanwijzingen, menukaarten enzovoort.

Met iedere afzonderlijke lamineerfolie is een schoon resultaat gegarandeerd.

Matte of gesatineerde lamineerhoezen zijn erg handig, omdat u ze zonder problemen kunt beschrijven. Potlood kunt u eenvoudig weer uitgummen, net zoals op papier.
Behalve de mogelijkheid om te beschrijven, hebben matte folies het voordeel dat u geen last heeft van hinderlijke lichtreflecties en dat het gelamineerde document een stijlvolle uitstraling krijgt.

  • Afmeting DIN A4 (216 x 303 mm)
  • Folienstärke: 2 x 80 mic
  • Tweezijdig matt / gesatineerd - ontspiegelend en beschrijfbaar
  • Met afgeronde hoeken
  • 100% wasserdicht, extrem reißfest und stabil

 


Siegel

Geld-terug-garantie - 365 dagen Retourrecht!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat u op uw aangeschafte producten een 365 dagen retourrecht heeft.*Meer lezen


Kwaliteitsgarantie - maar dan in drievoud!

Onze folies zijn gebaseerd op drie en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - op twee lagen. Uw voordeel: de derde laag.
Deze PET-laag biedt een optimale hechting tussen lijm en folie en zorgt zo dat minder lucht wordt ingesloten en voor minder luchtbellen - uw garantie voor een perfect resultaat!

Wij gebruiken voor onze hoezen maar liefst 60% A-kwaliteit polyester en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - B- of C-kwaliteit. Uw voordeel: streeploze lamineerresultaten die zeer gelijkmatig van oppervlak zijn.

Topkwaliteit is onze prioriteit - daarom doorlopen onze producten 21 kwaliteitstesten, waarmee ze aanzienlijk strenger worden beoordeeld dan volgens ISO-9001 is vereist. Uw voordeel:
gegarandeerd een stabiele productkwaliteit.

Veiligheidsgarantie - uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij gebruiken uitsluitend materialen en grondstoffen die onschadelijk voor de gezondheid zijn. Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of ftalaten en voldoen op die manier aan de strikte REACH-verordening (EG) 1907/2006.

Compatabiliteitsgarantie -voor ieder apparaat een folie - een folie voor elk apparaat!

Met onze lamineerhoezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Met of zonder transporthoes, onze lamineerhoezen kunnen met alle in de handel verkrijgbare lamineerapparaten verwerkt worden.

*Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.Verdere links naar "Lamineerhoezen A4, 2 x 80 Mic, mat"
500 hoezen voor
een voordelige preijs
20€ besparen 16,39€ incl. BTW naar de artikel
1000 hoezen voor
een voordelige preijs
51€ besparen 15,36€ incl. BTW naar de artikel
2000 hoezen voor
een voordelige preijs
123€ besparen 14,34€ incl. BTW naar de artikel
Laminiergerät_Din A3_Xlam 360 V2 Lamineerapparaat A3 XLam 360 V2
€ 254,90 * € 299,90 *
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH