L24

Lamineerapparaat A3 XLam 340 wit / zwart

Formaat tot max. A3 max. 340 mm meer
Het bij de lamineerapparaten vermelde formaat geeft aan wat het maximale formaat van het te lamineren document is. Dit wordt bepaald door de breedte van de invoeropening. Op basis daarvan moet u bepalen welk formaat u nodig heeft.

De meeste apparaten kunnen documenten tot A4-formaat verwerken. Bepaalde apparaten kunnen A3 of zelfs A2-formaat aan. Het is altijd mogelijk om documenten te lamineren die kleiner zijn dan de aangegeven afmeting.
Foliedikte tot max. 250 Micron meer
Al onze apparaten kunnen lamineerfolie verwerken van minstens 2 x 75 mic. De maximale dikte van de folie die een lamineerapparaat verwerken kan, vindt u hier.

Voor bijvoorbeeld een handleiding is een lamineerhoes met een dikte van 2 x 75 mic ruim voldoende, terwijl voor een menukaart een hogere stevigheid gewenst is en dus eerder een folie met een dikte van 2 x 250 mic zal worden toegepast. Documenten zoals ID-kaarten en toegangspassen worden gemaakt met lamineerfolie van 2 x 125 mic, oftewel 250 in totaal.
Gebruiksklaar na 1 minuten meer
Als u in een school of kinderdagverblijf werkt, is het niet belangrijk hoeveel vellen per uur verwerkt kunnen worden, maar hoe lang het duurt voordat u kunt lamineren. Vooral bij apparaten die vaak, maar niet langdurig achter elkaar worden gebruikt is dit een erg belangrijke waarde. Daarom vermelden wij deze waarde voor elk van onze apparaten direct op de overzichtspagina.
Folies / uur 64 in A4 formaat meer
De verwerkingssnelheid van lamineerapparaten wordt meestal uitgedrukt in mm per minuut en geeft de snelheid weer waarmee de folie door het apparaat wordt gevoerd. Voordat u een lamineerapparaat aanschaft, moet u inschatten hoe veel en hoe vaak u documenten wilt lamineren. Daaruit volgt uw lamineerbehoefte.

De snelheid die wordt aangegeven voor een lamineerapparaat is altijd gebaseerd op een papier met een gewicht van 80 gr/m2 dat wordt gelamineerd met een lamineerhoes van 2 x 80 mic.

Hoe groter uw lamineerbehoefte, des te interessanter is een hogere verwerkingssnelheid. Waarschijnlijk wilt u niet weten hoeveel mm u per uur kunt lamineren, maar hoeveel pagina’s dat zijn. Daarom geven wij bij de snelheid van al onze apparaten aan hoeveel vellen A4 per uur verwerkt kunnen worden.
€ 79,90 (12,52% bespaard) € 69,90 incl. BTW
€ 66,39 € 57,98 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: 8091000010
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Robuuste A3-laminator voor de starter met ambitie Dankzij de eenvoudige bediening met een...meer
Productinformatie "Lamineerapparaat A3 XLam 340 wit / zwart"

Robuuste A3-laminator voor de starter met ambitie

Dankzij de eenvoudige bediening met een keuzeschakelaar verwerkt de XLam 340 tot wel 75 A4-hoezen per uur! Met behulp van de geïntegreerde ABS-functie kunnen eventuele scheef ingevoerde hoezen makkelijk verwijderd worden. Als een van de weinige in zijn prijsklasse verwerkt de XLam 340 folies tot een dikte van 250 mic en is daarmee de beste keus voor kleine kantoren en voor thuisgebruik.

  • 4-rollensysteem
  • Na een opwarmtijd van 5 minuten lamineert het apparaat een A4-document in minder dan 1 minuut
  • ABS-functie: terugloopfunctie voor verkeerd ingevoerde hoezen
  • Gebruikersvriendelijke bediening voor de selectie van de foliedikte
  • Automatische uitschakeling na 30 minuten ? bespaart energie

 

Specificaties


Maximale foliedikte: 2 x 250 (500  geheel)
Maximale foliebreedte: DIN A3
Aantal hitterollen: 2
Temperatuurinstelling: vast
Opwarmtijd: 1 minuut
Snelheid: 400 mm/min.
Afmetingen: B 52,5 x D 18,0 x H 12,7 cm
Gewicht: 5,2 kg
Garantie: 2 jaren
Kleur: wit / grijs
Model: 80900OL340Verdere links naar "Lamineerapparaat A3 XLam 340 wit / zwart"
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH