L24

Basis-Pakket - A4, A5, A6 - 80 Mic, glanzend

Basis-Pakket - A4, A5, A6 - 80 Mic, glanzend
€ 19,90 incl. BTW
€ 15,97 excl. BTW

excl. verzendkosten

Productnr.: B-BAS-A4A5A6-80
(0) Revies
Kundenbewertungen
Menge:
direct leverbaar
Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten,...meer
Productinformatie "Basis-Pakket - A4, A5, A6 - 80 Mic, glanzend"

Deze lamineerhoezen zijn bij uitstek geschikt voor de bescherming van belangrijke documenten, foto´s, kleurenprints, gebruiksaanwijzingen, menukaarten enzovoort.

Met iedere afzonderlijke lamineerfolie zijn heldere kleuren en een schoon resultaat gegarandeerd. Door de toepassing van polypropyleen in plaats van pvc is de kleur van de folie vrijwel glashelder. Dit zorgt voor krachtige kleuren van uw gelamineerde documenten, foto?s en presentaties.

Het ‘Basis-Pakket’ bestaat uit:

    • 100 lamineerhoezen A4, 80 mic, glanzend
    • 100 lamineerhoezen A5, 80 mic, glanzend
    • 100 lamineerhoezen A6, 80 mic, glanzend

  • Met afgeronde hoeken
  • 100% waterdicht, zeer scheurvast en stevig

 


Siegel

Geld-terug-garantie - 365 dagen Retourrecht!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat u op uw aangeschafte producten een 365 dagen retourrecht heeft.*Meer lezen


Kwaliteitsgarantie - maar dan in drievoud!

Onze folies zijn gebaseerd op drie en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - op twee lagen. Uw voordeel: de derde laag.
Deze PET-laag biedt een optimale hechting tussen lijm en folie en zorgt zo dat minder lucht wordt ingesloten en voor minder luchtbellen - uw garantie voor een perfect resultaat!

Wij gebruiken voor onze hoezen maar liefst 60% A-kwaliteit polyester en niet - zoals gebruikelijk in onze branche - B- of C-kwaliteit. Uw voordeel: streeploze lamineerresultaten die zeer gelijkmatig van oppervlak zijn.

Topkwaliteit is onze prioriteit - daarom doorlopen onze producten 21 kwaliteitstesten, waarmee ze aanzienlijk strenger worden beoordeeld dan volgens ISO-9001 is vereist. Uw voordeel:
gegarandeerd een stabiele productkwaliteit.

Veiligheidsgarantie - uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij gebruiken uitsluitend materialen en grondstoffen die onschadelijk voor de gezondheid zijn. Onze lamineerhoezen bevatten geen lood of ftalaten en voldoen op die manier aan de strikte REACH-verordening (EG) 1907/2006.

Compatabiliteitsgarantie -voor ieder apparaat een folie - een folie voor elk apparaat!

Met onze lamineerhoezen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Met of zonder transporthoes, onze lamineerhoezen kunnen met alle in de handel verkrijgbare lamineerapparaten verwerkt worden.

*Wij nemen zelfs aangebroken pakketten met lamineerhoezen terug, voor zover niet meer dan 3% van de inhoud van het pakket is verbruikt.Verdere links naar "Basis-Pakket - A4, A5, A6 - 80 Mic, glanzend"
XL Voordeelpakket 400 XL Voordeelpakket 400
€ 34,62 * € 43,28 *
Start-Up-Pakket Start-Up-Pakket
€ 131,88 * € 155,68 *
Laatst bekeken
Laminieerhoezen & Lamineerapparaten ©2024 Lamineerhoezen24.nl
een Shop van proTarget Media GmbH